EXTRA10 EXTRA10
RLL 436 G45 E14 miniG 8W…
xxx
Koupit
Kód: 50005550
Značka: RETLUX
LED žárovka Retlux RLL 436 Mini Globe Vysoká svítivost ukrytá v malém těle. Kompaktní žárovky řady Retlux Mini Globe vynikají nízkou spotřebou a… Celý popis
89 Kč s DPH
Skladem - expedujeme 1-2 dny
Skladem eshop > 5 ks
ks
Oblíbené

Parametry

Energetická třída F
Typ hlavy G45
Závit / Patice E14
Provedení KOMPAKTNÍ
Barva světla STUDENÁ BÍLÁ
Stmívatelnost NE
Teplota chromatičnosti (CCT) 4 000K
Příkon 8W
Počet spínacích cyklů 15 000
Hmotnost produktu 23g
Životnost 25 000hod
Průměr 45mm
Úsporný ekvivalent 60W
Index podání barev (Ra) 80
Délka 90mm
Napětí 220-240 V
Vyzařovací úhel 270°
Světelný tok 806lm
Hmotnost 0.029 kg
Espresso SAGE BES875BKS
-18%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a...

RLL 436 G45 E14 miniG 8W CW RETLUX

Popis produktu

LED žárovka
Retlux RLL 436 Mini Globe

Vysoká svítivost ukrytá v malém těle.
Kompaktní žárovky řady Retlux Mini Globe vynikají nízkou spotřebou a dlouhou životností.
Minimální výdrž je alespoň 25 000 hodin, což vychází zhruba na téměř tři roky nepřetržitého svícení.
V běžné praxi však svítíme mnohem méně, takže vám tyto žárovky vydrží opravdu několik let.

Mini Globe 8 W
Populární náhrada za vláknovou žárovku: 60 W
Patice E14
220-240V
4000K - studená bílá
Životnost více než 25000h
Světelný tok: 806 lm
Rozměry: 90*45mm (d*Ø)

Značka

RETLUX

Parametry

Energetická třída F
Typ hlavy G45
Závit / Patice E14
Provedení KOMPAKTNÍ
Barva světla STUDENÁ BÍLÁ
Stmívatelnost NE
Teplota chromatičnosti (CCT) 4 000K
Příkon 8W
Počet spínacích cyklů 15 000
Hmotnost produktu 23g
Životnost 25 000hod
Průměr 45mm
Úsporný ekvivalent 60W
Index podání barev (Ra) 80
Délka 90mm
Napětí 220-240 V
Vyzařovací úhel 270°
Světelný tok 806lm
Hmotnost 0.029 kg
Espresso SAGE BES875BKS
-18%
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a...

Načítání obsahu...
Na vašem soukromí nám záleží Používáme soubory cookie a podobné nástroje, které jsou nezbytné k tomu, abychom Vám umožnili nakupovat, vylepšovali Váš zážitek z nakupování a mohli poskytovat naše služby.
Více informací Méně informací